Nieuws over spiegels en glas

 • June, 2021
 • Prijsstijgingen glas en spiegels

  Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn, het leven wordt duurder, heel veel duurder.

  Er is schaarste, gecreëerd of niet, aan grondstoffen. Energieprijzen rijzen de pan uit en na vele jaren onze prijzen op een niveau gehouden te kunnen hebben van 10 jaar terug, is het nu dan toch echt zo ver.

  Per 1 augustus zijn wij gedwongen door wederom een stijging van 15% aan inkoopprijzen, ook onze prijzen aan te passen.

  Wilt u nog bestellen? Dan adviseer ik u dat vóór 1 Augustus van dit jaar te doen.

  Dit geldt voor al het glas, de spiegels en spiegelwanden.


  Mvg.

  T. Lubbers
 • August, 2020
 • Spiegelwand dansschool Solution Zaandam

  Lange spiegelwand dansschool in loods


  wand loods met stalen staanders
  Soms komt je uitdagingen tegen waarvan je denkt "dat is een behoorlijke klus".

  Deze was er zo een in die categorie. Een enorme klus die zeker 3 dagen in beslag zou gaan nemen.

  In een bedrijfspand komt een nieuwe dansschool en aan een hele lange wand, maar liefst 19 meter, moet een spiegelwand komen.

  Het pand is een typisch voorbeeld van de bouw voor loodsen, een stalen frame met betonnen muren er tussen geplaatst. Dit levert al direct een probleem op als je een vlakke wand nodig hebt. De stalen staanders steken behoorlijk ver uit de muur, in dit geval maar liefst meer dan 14cm.

  De tussenruimtes zullen dus met een op maat gemaakt regelwerk moeten worden opgevuld zodat aan de voorzijde een strakke vlakke wand ontstaat waarop de spiegelwand gemonteerd kan worden.
  wand loods opgevuld met regelwerk
  Het regelwerk wordt opgebouwd uit balken van 5x7,5 cm en vastgezet met hoekankers. We hebben gelukkig een handige Harry in de familie die als timmerman bij dit soort zaken van wanten weet en ons precies kan vertellen hoe ea. het beste gemaakt kan worden. De balken worden gefixeerd met een groot aantal ankers wat voldoende stabiliteit geeft aan de wand en een mogelijke beweging tot een minimum beperkt.

  Stuk voor stuk worden de balken op maat gezaagd, voorzien van hoekankers en vervolgens in de vakken geplaatst. Op de laminaat vloer liggen de liggers en daarop worden de staanders geplaatst om als laatste hiertussen de bovenliggers te plaatsen.osb-plaat op het regelwerk voor de spiegelwand
  Het regelwerk wordt tot slot voorzien van osb-plaat waardoor een vlakke en veilige ondergrond ontstaat om de spiegelwand op te monteren.

  Achter de spiegelwand is immers een behoorlijke ruimte. Mocht er onverhoopt iemand tegen de wand aanvallen en 1 van de panelen zou breken, zou deze door kunnen schieten als er geen versteviging achter het paneel zit. De osb-plaat zorgt dus en voor stabiliteit en voor veiligheid.

  Na het plaatsen van het profiel, worden de spiegels geplaatst en dit is dan het eindresultaat:
  spiegelwand dansschool zaandam


  spiegelwand zaandam dansschool
 • July, 2020
 • Onze nieuwe bedrijfskleding

  Toch wel een beetje trots dat we nu onze nieuwe bedrijfskleding binnen hebben gekregen.

  Zeg nou zelf, dat ziet er toch hartstikke goed uit! (de kleding dan ;-) )

  Met dank aan Rob van RS Bedrijfskleding Didam.

  bedrijfskleding spiegels shop
  bedrijfskleding spiegels shop
  bedrijfskleding spiegels shop
 • April, 2020
 • Thuisgym - prive fitness

  Het zijn lastige tijden.
  spiegelwand thuis - home gym spiegels - fitness thuis

  We hebben te maken met een situatie die onze generatie voorheen nog niet mee heeft gemaakt. Van een sociale maatschappij waarin we vrijelijk met elkaar om konden gaan zijn we nu ineens zeer beperkt in wat we wel en wat we niet kunnen.

  Samen sporten, samen koffiedrinken, samen ..... dat kan nu niet meer.

  Sportscholen en fitnessstudio's zijn gesloten. We moeten thuisblijven.

  Dit is, naast gezond blijven op een beperkte ruimte natuurlijk een enorme uitdaging.

  Die uitdaging om u gezond te blijven houden en u beschermd te kunnen laten sporten op een veilige manier, die uitdaging willen wij graag met u aangaan.

  Al sinds jaren plaatsen wij ook bij mensen thuis spiegelwanden.

  Deze spiegelwanden zijn van een hoge kwaliteit en veilig. We plaatsen de wanden bij u thuis op dezelfde wijze en volgens dezelfde voorschriften als we dat in grote fitnesscentra doen.

  We gebruiken 6mm spiegelglas dat voorzien is van veiligheidsfolie aan de achterzijde. Deze folie komt speciaal uit Amerika en voor zover bekend bij importeur en bij ons, zijn wij de enige die deze vezelversterkte folie gebruiken.

  Veiligheid staat bij ons voorop!

  Wij komen graag bij u monteren als u niet ziek bent / in quarantaine zit vanwege corona / geen griepverschijnselen heeft en we de regels van het RIVM kunnen hanteren.

  Interesse in een spiegelwand voor uw homegym?

  Neem vrijblijvend contact met ons op:

  Tel.: 0316 544487

  of mail ons: Aanvraag spiegelwand thuis » • November, 2019
 • Spiegelwanden Den Haag - drama lokaal Int. School of The Hague

  Voor de International School of The Hague mochten we een drietal spiegelwanden plaatsen in hun drama-lokaal.

  De wand is opgedeeld in drie delen. 2 wanden van 3 meter in het midden en rechts en 1 wand helemaal links van 2 meter.

  Doordat de ondergrond uit multiplex platen bestaat, volstaat in dit geval het simpelweg vastschroeven van de profielen met korte schroeven.

  Aan veiligheid is vanzelfsprekend gedacht. Al onze spiegelwanden plaatsen wij in een spiegelprofiel en de panelen zijn voorzien van een zeer sterke veiligheidsfolie aan de achterzijde.

  Meer en meer scholen passen onze spiegelwanden toe in oefenruimtes en leslokalen. Expressie en lichamelijke beweging, zo is nu wel tot het schoolwezen doorgedrongen, horen bij een gezonde ontwikkeling van kinderen en jongeren.

  Ook voor uw school en spiegelwand? Vul het contactformulier in, of neem contact met ons op tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord en kunnen u van passend advies voorzien.

Page 1 of 9, totaling 44 entries